Bloemenhuis Max

Bloemenwinkel Blerick

Bent u op zoek naar een bloemenwinkel in Blerick? Kom dan eens langs bij Bloemenhuis Max. In onze winkel vindt u diverse soorten snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten. Wij maken de mooiste boeketten en bloemstukken. Deze zijn ook altijd voorradig. Wilt u iets speciaals? Vraag dan een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder en informeren u over de verschillende mogelijkheden. Zij kunnen desgewenst ook een boeket op maat voor u samenstellen zodat ze helemaal naar uw wens is.

Onze bloemenwinkel in de buurt van Blerick is sinds 1992 gecertificeerd als Meesterbinder. Tevens zijn wij Erkend Bloemsierkunstenaar. Dit betekent dat wij de Proeve van Meesterschap van de Nederlandse Bloemisten Vereniging met succes hebben afgelegd. In Nederland zijn er nog geen honderd erkende bloemsierkunstenaars. Wij zijn gespecialiseerd in bloemsierkunst. Dit gebruiken wij voor het maken van bruidswerk en rouwbloemstukken maar wij werken ook voor andere projecten. Bijvoorbeeld het verzorgen van bloemarrangementen voor openingen, hotels, restaurants, beurzen en winkels. Het versieren van ruimtes voor diverse gelegenheden, zowel zakelijk als voor particulieren.

 

We letten inBloemenwinkel Blerick ons werk op compositie, lijnenspel van bloemen, combinaties van bloemen en natuurlijk kleurcombinaties. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw project zijn? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen te bespreken en u informeren over de mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij een offerte voor u maken. U vindt ons telefoonnummer op de website. U kunt uiteraard ook even langskomen in onze bloemenwinkel in de buurt van Blerick.