Bloemenhuis Max

Bloemenwinkel Tegelen

Bloemenhuis Max is een bloemenwinkel voor Tegelen en omstreken. Onze winkel bestaat al sinds 1976 en nog steeds staan wij elke dag met veel plezier, enthousiasme en passie in onze winkel. In ons assortiment vindt u verschillende verse snijbloemen maar ook kamerplanten en tuinplanten. Onze bloemenwinkel in de buurt van Tegelen is gecertificeerd als Erkend Bloemsierkunstenaar dus wij hebben altijd boeketten en bloemstukken op voorraad.

Op maat gemaakt boeket

Zoekt u iets speciaals?  Of wilt u iets voor een speciale gelegenheid? Vraag dan een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder en informeren u over de verschillende mogelijkheden en eigenschappen van de diverse bloemen en planten. Zij kunnen desgewenst ook een boeket op maat voor u samenstellen zodat ze helemaal naar uw wens is.

ProjectenBloemenwinkel Tegelen

Bloemenhuis Max is gespecialiseerd in het maken van bruidswerk, rouwbloemstukken en projecten. Onze projecten zijn heel divers. Zo kunnen we uw atelier helemaal aankleden met bloemen voor de opening van uw expositie, of fleuren we u beursstand op met mooie en opvallende bloemstukken. Voor uw hotel of restaurant kunnen we op regelmatige basis arrangementen leveren. En ook voor winkels en voor speciale gelegenheden bij bedrijven zoals jubilea, feesten of lustrums kunt u ons inschakelen. We letten in ons werk op compositie, lijnenspel van bloemen, combinaties van bloemen en natuurlijk kleurcombinaties.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag tijdens een persoonlijk gesprek. U vindt onze contactgegevens op de website.