Bloemenhuis Max

Bloemenwinkel Venlo

Bent u op zoek naar een bloemenwinkel in Venlo? Kom dan eens langs bij Bloemenhuis Max. Al meer dan 40 jaar staan wij met veel plezier, enthousiasme en passie in onze winkel aan de Vastenavondkampstraat in Venlo.

Assortiment

Bloemenhuis Max heeft een ruim assortiment aan snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten. Bloemstukken en boeketten hebben wij altijd voorradig. WIj maken in ons bloemwerk veelal gebruik van seizoensbloemen. U ziet dan ook de seizoenen terug in onze boeketten.

Erkend bloemsierkunstenaar

Bloemenhuis Max is niet zomaar een bloemenwinkel in Venlo. Sinds 1992 zijn wij in het bezit van het meesterbindercertificaat. Wij zijn erkend bloemsierkunstenaar. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het maken van stukken voor speciale doeleinden zoals bruidswerk rouwbloemstukken en bloemstukken voor projecten en gelegenheden. We letten in ons werk op compositie, lijnenspel van bloemen, combinaties van bloemen en natuurlijk kleurcombinaties. We hebben hierbij veel oog voor details. Om erkend bloemsierkunstenaar te worden moet de Proeve van Meesterschap worden afgelegd bij de Nederlandse Bloemisten Vereniging. Dit is het hoogste haalbare op het gebied van bloemsierkunst.  In Nederland zijn nog geen honderd erkende bloemsierkunstenaars. Bloemenhuis Max, uw bloemenwinkel in Venlo, is er hier een van.

ContactBloemenwinkel Venlo

Bent u benieuwd naar onze boeketten? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bijvoorbeeld voor uw bruiloft of andere feestelijke of zakelijke gelegenheid? Bezoek dan onze winkel en informeer naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Op de website kunt u ook uw vraag stellen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.