Bloemenhuis Max

Bloemist Blerick

Bloemenhuis Max is een bloemist vlakbij Blerick.  Al meer dan 40 jaar werken wij vol enthousiasme en vol passie in onze winkel. In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten.

Erkend bloemsierkunstenaar

Naast bloemist voor Blerick en omgeving zijn wij ook erkend bloemsierkunstenaar. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het maken van stukken voor speciale doeleinden zoals bruidswerk, rouwbloemstukken en bloemstukken voor projecten en gelegenheden. We letten in ons werk op compositie, lijnenspel van bloemen, combinaties van bloemen en natuurlijk kleurcombinaties. U vindt in onze winkel prachtige bloemstukken en boeketten. Wilt u iets speciaals? Vraag dan een van onze deskundige medewerkers. Zij adviseren u graag en kunnen ook een boeket op maat voor u maken.

BruiloftBloemist Blerick

Zoekt u een bloemist in Blerick voor het verzorgen van de bloemen op uw bruiloft dan maken wij graag een afspraak om u te informeren over de verschillende mogelijkheden. We horen graag uw wensen en naar aanleiding daarvan kunnen wij een offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. U vindt ons telefoonnummer op de website. U kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen.

 

Versturen van bloemen in binnen- en buitenland

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Fleurop Nederland. U kunt bij ons terecht voor het versturen van bloemen in binnen- en buitenland. Fleurop stelt hoge eisen aan de aangesloten bloemisten. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u bij ons hoge kwaliteit en uitstekende service krijgt.