Bloemenhuis Max

Bloemist Tegelen

 Bent u op zoek naar een bloemist in Tegelen of omgeving? Kom dan een langs bij Bloemenhuis Max. Met ruim 40 jaar ervaring en gecertificeerd als meesterbloembinder en erkend bloemsierkunstenaar kunt u in onze winkel altijd terecht voor de mooiste bloemstukken en boeketten. Verse snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten, u vindt het bij Bloemenhuis Max, de bloemist voor Tegelen en omgeving. Met onze ruime ervaring in de bloemsierkunst zijn wij gespecialiseerd in het maken van bruidswerk en rouwbloemstukken. Daarnaast werken wij in opdracht voor verschillende organisaties en projecten. Zo kunnen wij de aankleding in de kerk verzorgen maar ook prachtige arrangementen maken voor feestelijke gelegenheden bij bedrijven, winkels, restaurants of hotels.

Bloemist Tegelen

Bloemsierkunst

Met bloemen zorgt u direct voor een positieve sfeer en warmte. Mensen voelen zich thuis en welkom. Bloemen verlevendigen de ruimte en zorgen voor kleur. Van blikvangers tot subtiele details. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het voor u verzorgen. Bloemsierkunst draait om composities, om het spelen van lijnen, kleuren en structuren. Wij realiseren dat allemaal in een zorgvuldig samengesteld bloemstuk. Waarbij we ook rekening houden met de levensduur van de gebruikte bloemen en natuurlijk de kleurcombinaties.

Contact

Wilt u weten wat Bloemenhuis Max, bloemist voor Tegelen en omgeving voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de website. Op de website kunt u ook uw vraag stellen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook altijd even bij ons binnenlopen.