Bloemenhuis Max

Bloemist Venlo

Bloemenhuis Max is een bloemist in Venlo. Al meer dan 40 jaar werken wij vol enthousiasme en vol passie in onze winkel in Venlo. In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan snijbloemen maar ook voor kamerplanten en buitenplanten kunt u bij ons terecht. Bloemstukken en boeketten zijn altijd voorradig in onze winkel. In onze boeketten laten we ons inspireren door de seizoenen en maken we gebruik van kleuren en bloemen van het seizoen. In onze boeketten beleeft u de seizoenen. Naast bloemist in Venlo zijn wij ook bloembinders. Sinds 1992 zijn wij in het bezit van het meesterbinder certificaat.

Gespecialiseerd in bruidswerk

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bruidswerk zoals bruidsboeketten, corsages, bloemstukken voor op de auto, aankleding van ruimtes zoals kerk, receptieruimte of dinertafels met bloemen, boeketten voor bruidsmeisjes en blaadjes voor bloemenmeisjes. Wij kunnen de complete aankleding met bloemen en planten van uw bruiloft verzorgen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in rouwbloemwerk en kunt u bij ons terecht voor projecten zoals bloemwerk voor uw bedrijf, winkel, hotel of restaurant of voor wat voor gelegenheid of doeleinde dan ook.

Bloemist Venlo

Openingstijden

Bent u op zoek naar een prachtig boeket? Neem dan eens een kijkje bij Bloemenhuis Max, de bloemist van Venlo. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Op maandag gaan wij om 13.30 uur open, op de andere dagen openen we om 09.00 uur. Van maandag tot en met donderdag zijn wij tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag is het koopavond en sluiten we om 20.00 uur. Op zaterdag zijn wij tot 17.00 uur geopend.