Bloemenhuis Max

Bruidsboeket Venlo

Bent u op zoek naar een bloemist voor uw bruidsboeket in Venlo?  Dan bent u bij Bloemenhuis Max aan het juiste adres. Met ruim 40 jaar ervaring en gecertificeerd als meesterbloembinder en erkend bloemsierkunstenaar zijn wij gespecialiseerd in het maken van bruidswerk.

Voor al uw bruidswerk

We maken niet alleen een heel fraai bruidsboeket in Venlo maar kunnen al uw bloemen en versiering op uw bruiloft verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de corsages, boeketjes van uw bruidsmeisje of de rozenblaadjes van het bloemenmeisje? Maar ook de versiering met bloemen van uw locaties kunnen wij voor u verzorgen. Prachtige arrangementen op het altaar van de kerk, verse bloemenguirlandes aan de kerkbanken, bloemstukken op tafels tijdens het diner en versiering met bloemen in de ruimte voor receptie of feest. We kunnen ook buiten de nodige versiering aanbrengen met bloemen of planten en wat dacht u van het bloemstuk op uw trouwauto? Het is allemaal mogelijk bij Bloemenhuis Max. Neem vooral contact met ons op. We plannen dan een afspraak in om uw wensen te bespreken en u te informeren over de verschillende mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte voor u.

Bruidsboeket Venlo

 Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een bruidsboeket in Venlo? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens staan op de website. Op de website kunt u ook uw vraag stellen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd onze winkel binnen lopen. Wij zijn gevestigd aan de Vastenavondkampstraat in Venlo.