Bloemenhuis Max

Fleurop Venlo

Bent u op zoek naar een Fleurop in Venlo. Dan kunt u terecht bij Bloemenhuis Max. Bloemenhuis Max is aangesloten bij Fleurop voor Venlo. Wij dragen zorg voor de verzending van bloemen in binnen- en buitenland. Samen met zo’n 1100 andere bloemisten die bij Fleurop aangesloten zijn. Fleurop stelt hoge eisen aan haar aangesloten bloemisten. U kunt dan ook hoge kwaliteit en extra service verwachten bij uw Fleurop in Venlo.

Specialisaties

Bloemenhuis Max bestaat al sinds 1976. Al meer dan 40 jaar staan wij met veel plezier, enthousiasme en passie in onze winkel in Venlo. Met ruime ervaring en alle kennis en kunde in huis zijn wij gespecialiseerd in het maken van bruidswerk, rouwbloemstukken en het maken van bloemstukken voor verschillende projecten zoals beurzen, winkels, openingen en jubilea. In onze winkel vindt u prachtige bloemstukken en boeketten, geïnspireerd op de seizoenen. Daarnaast vindt u in onze winkel snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten. Bent u op zoek naar iets speciaals? Vraag ons gerust om advies.

Onze winkelFleurop Venlo

Bent u op zoek naar een prachtig boeket? Kom dan een langs bij Bloemenhuis Max. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Op maandag gaan wij om 13.30 uur open, op de andere dagen openen we om 09.00 uur. Van maandag tot en met donderdag zijn wij tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag is het koopavond en sluiten we om 20.00 uur. Op zaterdag zijn wij tot 17.00 uur geopend. U vindt ons aan de Vastenavondkampstraat in Venlo.