Bloemenhuis Max

Grafstukken

Voor grafstukken kunt u terecht bij Bloemenhuis Max. Bij een begrafenis is het gebruikelijk om een rouwstuk te laten maken voor op de kist en later voor op het graf. Bloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. U kunt een lint met tekst toevoegen, bijvoorbeeld een boodschap voor de overledene en uw namen, zodat de nabestaanden weten van wie de grafstukken afkomstig zijn.

Soorten grafstukken

Er zijn verschillende soorten grafstukken. Een rouwboeket of rouwkrans spreekt voor zich. Een biedermeier is een rond bloemstuk dat vaak op de kist wordt geplaatst. Een rouwstuk wordt ook op de kist geplaatst en is over het algemeen langwerpig. Voor grafstukken worden verschillende soorten bloemen gebruikt witte lelies en rozen passen goed bij begrafenissen. Maar u kunt natuurlijk ook de lievelingsbloemen van de overledene kiezen. In het grafstuk kan ook een ding verwerkt worden dat kenmerkend is voor de overledene.

Arrangementen voor in de kerk

Naast grafstukken kunnen wij ook bloemstukken maken voor in de kerk, voor als omlijsting voor een Mariabeeld of stukken om op een graf te zetten. Bij al onze grafstukken wordt rekening gehouden met de levensduur van de gebruikte bloemen en het feit dat deze buiten geplaatst zullen worden.

TelefoniscGrafstukkenhe bestellingen

Voor meer informatie over onze grafstukken kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan op de website. U kunt uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven maar u kunt ook in onze winkel langskomen. Wij hebben verschillende voorbeelden waaruit u een keuze kunt maken.