Bloemenhuis Max

Rouwboeket

Voor een rouwboeket kunt u terecht bij Bloemenhuis Max. Bloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. Naast een rouwboeket kunt u ook kiezen voor een rouwstuk of rouwkrans. Een rouwstuk kan langwerpig zijn maar ook in de vorm van een hart. Aan uw rouwboeket kunt u een lint toevoegen met daarop een tekst. Dit kan een laatste groet aan de overledene zijn. Het is gebruikelijk om hier ook een afzender op te zetten zodat de nabestaanden weten van wie het stuk afkomstig is.

Soort bloRouwboeketemen

Voor een rouwboeket kunnen verschillende bloemen gebruikt worden. Witte lelies of rozen worden vaak gebruikt maar ook de lievelingsbloemen van de overledene kunnen in het rouwboeket verwerkt worden. We zullen u hierbij wel adviseren over de gebruikte bloemen want niet alle bloemen zijn geschikt om in een rouwboeket te verwerken. De bloemen worden na de uitvaart op het graf geplaatst. Het is fijn als de bloemen dan nog even mee gaan. We zullen in onze rouwboeketten en andere rouwstukken rekening houden met de levensduur van de gebruikte bloemen.

Zelf samenstellen

Voor meer informatie over onze grafstukken kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan op de website. U kunt uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven maar u kunt ook in onze winkel langskomen. Wij hebben verschillende voorbeelden waaruit u een keuze kunt maken. U kunt natuurlijk ook zelf iets samen (laten) stellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Onze winkel is gevestigd aan de Vastenavondkampstraat in Venlo.